nunta & botez & banchet & revelion & petreceri & conferinte

Bine ati venit la Majestic Evenimente

Destinatia dvs. de top pentru evenimente si distractie

image

Noi dam tonul distractiei in Sibiu: Viata in doi, botezul copiilor, banchetele de absolvire, petrecerile corporate sau tematice incep cu noi.

confort & lux

Restaurantul Majestic a fost deschis in anul 2008 si renovat complet in anul 2016 avand o suprafata totala de 2800 mp care cuprinde 700 mp bucataria, care este cea mai dotata si utilata din Ardeal. Parterul este ocupat de salonul Baroc care are o capacitate de 400 de locuri si o terasa de 30 de locuri iar la etajul I salonul Magna care are o capacitate de 300 de locuri si o terasa de 70 de locuri.

Restaurantul nostru va ofera saloane pentru organizarea de nunti, botezuri, banchete, revelioane, petreceri private, conferinte. Totodata restaurantul dispune de sisteme moderne de climatizare si ventilare, echipamente de sonorizare ,decoratii specifice evenimentului, limuzina la cerere precum si asistenta personalului nostru.

Restaurantul Majestic, prin oferta variata si flexibila in functie de eveniment, cauta sa creeze un mediu festiv confortabil, ordonat si spatios. Serviciile care acopera toate necesitatile organizarii de evenimente va permit sa scapati de grijile organizatirice. Lasati grijile pe seama noastra.

Restaurantul Majestic, specializat in organizarea de evenimente este aici pentrul a va oferi un cadru special, si profesionist pentru momentelele importante din viata dumneavoastra. Localizat pe malul raului Cibin, aproape de centrul istoric al orasului Sibiu, restaurantul Majestic ofera acces rapid catre orice punct din oras.

Desi organizarea de nunti este specialitatea noastra, serviciile profesioniste pe care le oferim fac din restaurantul Majestic o locatie perfecta pentru orice ocazie sau eveniment din viata dumneavoastra.

Venim in intampinarea mirilor cu pachete care cuprind:

All inclusive - Bere, bere fara alcool, Coca-Cola, Fanta, apa minerala, apa plata

Pachet si servicii optionale:

Limonada cu menta, huse si esarfe pentru scaune, fete de masa, decoratiuni specifice in zona prezidiului, lumanari si servetele, perdea de lumini, covor rosu la intrare, bolta la intrare. Totul la 5 lei/pers.

Chec cu cacao si visine, sampanie la intrare, pahare de spart, cufar bani, panou poze, lumanari si servetele, perdea de lumini, covor rosu la intrare, bolta la intrare, huse pentru scaune, esarfe pentru scaune, fete de masa, decoratiuni specifice in zona prezidiului, bere, bere fara alcool, Coca-Cola (1 L), Fanta (1 L), apa minerala, apa plata, limonada, suc natural (1 L). Totul la 10lei / pers.

Candy bar 150 gr. 10 lei / pers.

Lumini ambientale 300 lei / eveniment

Fum rece la dansul mirilor - 500 de lei

Gheata carbonica la sampanie - 50 lei

Inchiriat aranjamente florale - 35 lei

Angela Stingu - Manager Evenimente


Adresa:

Restaurant Majestic
Str. Distributiei nr. 32
Sibiu - Romania

Program:

Luni - Vineri: 0900 - 1500
Sambata - Duminica: 0900 - 0200